Cijenjeni posjetitelji naše web-stranice

Tvrtka AERO-ZG d.o.o. osnovana je 1991. godine kao predstavništvo tvrtke AERO d.d. iz Celja i od tada uspješno posluje na hrvatskom tržištu. Dugi niz godina sveprisutni asortiman na hrvatskom tržištu potvrđuje neupitnu i provjerenu kvalitetu naših proizvoda. Tome je svakako pridonio niz poboljšanja i usvajanja ideja i prijedloga naših poslovnih partnera.

Pritom, dopustite nam i kratak opis same tvrtke. Naime, tvrtka se bavi prodajom proizvodnog asortimana isključivo europskog porijekla, koji obuhvaća više grupa proizvoda, kao što su:

  • ljepljive vrpce (s dotiskom i neutralne)
  • papirna konfekcija (termo role, etikete u formatu i u roli, role za parkirne uređaje)
  • OHO ljepilo
  • papirnate vrećice (pletena i ravna ručka)
  • marketing (dotisak na samoljepive blokove i dotisak na ljepljive vrpce).

Uz prodaju gotovih proizvoda vršimo i uslugu tiskanja na samoljepljivim blokovima (TIX) i ljepljivim vrpcama, kao i uslugu tiskanja na osvježavajućim ili drugim maramicama, te papirnatim vrećicama, koje mogu služiti za promociju, ali i za distribuciju u vašoj trgovačkoj mreži. Potrebno je napomenuti da su programi pojedinih grupa proizvoda vrlo široki, ovisno o vrsti i kvaliteti.

Cjelokupni prodajni asortiman nalazi se na našem skladištu u Zagrebu iz kojeg vršimo daljnju distribuciju po hrvatskom tržištu. Sve aktivnosti usmjerene su k postizanju što veće prepoznatljivosti našeg prodajnog programa te naglašavanju kvalitete AERO asortimana u danas velikoj konkurenciji na našem tržištu.

Prepoznatljiva i prokušana EU kvaliteta, pristupačne cijene, dovoljan su motiv za osvježenje ukupne ponude.
Nadamo se i uvjereni smo da ćete prepoznati u nama pouzdanog partnera jer sigurnost u količinama, tehnološka rješenja u realizaciji narudžbe, priprema robe za transport i sama isporuka u vrlo kratkom vremenu na lokaciju koju određuje kupac, omogućuju kvalitetnu dostupnost naših artikala krajnjem potrošaču.

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nam se obratite. Naše će Vam osoblje u prodaji sa zadovoljstvom pružiti sve potrebne informacije.

Vaš Aero-zg